Handuk bayi sing nganggo tudung

  • baby microfiber hooded towel

    handuk microfiber hooded bayi

    Rincian Cepet Panggonan Asal: Hebei, China Jeneng Merek: LEZE Nomer Model: 005-2 Bahan: Microfiber, Mewah 80% Poliester 20% Poliamida Fitur: Anak-Bukti, Kompresi, CEPAT-KERING Wangun: persegi panjang Gunakake: Pola Pantai: Kewan Kelompok Umur Cetak: Warna Remaja: Jambon Technics: rajutan rajutan Kapabilitas Pasokan Kemampuan: 400 Karton/Karton saben Wulan Kemasan & Pengiriman Rincian Kemasan OPP UTAWA PE ,CARTON Port XINGANG Lead Time Quantity(Pieces) 1 - 20 >2...
  • Custom print 100% polyester microfiber round beach towel

    Custom print 100% polyester microfiber babak andhuk pantai

    Panggonan Asal: Hebei, China

    Jeneng merek: LEZE

    Nomer Model: 005-1

    Bahan: Kain Microfiber, 100% Polyester, Microfiber

    Fitur: Dikompres, Disposable, CEPAT-KERING, super lembut

    Teknik : Tenun

    Sertifikasi: liyane

  • baby soft microfiber hooded towel

    handuk microfiber alus kanggo bayi

    shijiazhuang leze dagang co., ltd dumunung ing provinsi shijiazhuang hebei-papan paling apik kanggo industri tekstil.Produk utama kita kalebu andhuk pawon, andhuk adus, bathrobes, kain reresik mobil, andhuk pasuryan, andhuk tangan, andhuk nggunakake saben dina, nalika utama kita pasar biasane ing Asia Kidul-Wétan, Eropah Kidul, Eropah Kulon, lan Amérika Kidul.