handuk microfiber hooded bayi

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Rincian cepet

Panggonan Asal: Hebei, China Jeneng merek: LEZE
Nomer Model: 005-2 Bahan: Microfiber, Mewah 80% Poliester 20% Poliamida
Fitur: Anak-Bukti, Kompresi, CEPAT-GARING wangun: persegi dowo
Gunakake: Pantai pola: Animal Print
Kelompok Umur: Remaja warna: Jambon
Teknik: rajutan warp

Kapabilitas Pasokan

Kapabilitas sumber: 400 Karton / Karton saben Sasi

Packaging & Pangiriman

Rincian Kemasan OPP UTAWA PE, KARTON
Pelabuhan XINGANG

Lead Time

Jumlah (potongan) 1 - 20 > 20
Est.Wektu (dina) 10 Kanggo rembugan

Deskripsi Produk

H1253ef58081642f3b612b0c5d8d7f030C

Spesifikasi

item
nilai
Panggonan Asal
Cina
 
Hebei
Nomer Model
202005-1
Jinis
 
Bahan
85% poliester 15% poliamida
Fitur
alus
Teknik
anyaman warp
Gaya
Plain
Jeneng merek
LEZE
pola
Dicelup polos
Gunakake
adus omah, handuk pantai, handuk renang
Panganggone
Tekstil Omah

Packing & Pangiriman

H819336b14bd84ae1921239460b410fads.png_
H2633bc069f8f456fa0dbeb5b80ab936bV.png_

Profil Perusahaan

TB1s8WzDL9TBuNjy1zbXXXpepXa-750-426.png_
H2633bc069f8f456fa0dbeb5b80ab936bV.png_
H819336b14bd84ae1921239460b410fads.png_
H28ef5f9e1d43497cac5f5b85252b7199N.png_

shijiazhuang leze dagang co., ltd dumunung ing provinsi shijiazhuang hebei-papan paling apik kanggo industri tekstil.Produk utama kita kalebu andhuk pawon, andhuk adus, bathrobes, kain reresik mobil, andhuk pasuryan, andhuk tangan, andhuk nggunakake saben dina, nalika utama kita pasar biasane ing Asia Kidul-Wétan, Eropah Kidul, Eropah Kulon, lan Amérika Kidul.Ana udakara 110 karyawan sing kerja ing pabrik kita bubar.Kanthi kemampuan ngrancang lan ngembangake sing kuwat, kita bisa ngrancang miturut syarat sampeyan utawa ngasilake miturut desain sing diwenehake.

FAQ

1. sapa kita?
Kita adhedhasar ing Hebei, China, wiwit taun 2015, adol menyang Eropa Lor (11.21%), Asia Tenggara (10.42%), Eropa Kidul (10.05%), Eropa Kulon (9.03%), Amerika Kidul (8.76%), Pertengahan. Timur (8,44%), Amerika Tengah (8,16%), Asia Timur (8,08%), Asia Kidul (7,46%), Eropa Timur (4,26%), Amerika Utara (3,45%), Pasar Domestik (3,21%), Oceania ( 1,02%), Afrika (0,34%).Ana total 11-50 wong ing kantor kita.

2. carane kita bisa njamin kualitas?
Tansah sampel pra-produksi sadurunge produksi massal;
Tansah inspeksi pungkasan sadurunge dikirim;

3. apa sampeyan bisa tuku saka kita?
kain microfiber, produk pembersih microfiber, handuk terry serat mikro, produk microfiber, sarung tangan pembersih microfiber

4. kenapa sampeyan kudu tuku saka kita ora saka supplier liyane?
shijiazhuang leze dagang co., ltd dumunung ing provinsi shijiazhuang hebei-papan paling apik kanggo industri tekstil.Produk utama kita kalebu andhuk pawon, andhuk perlu, bathrobes, langsir lan saputangan, nalika pasar utama kita biasane ing Asia Kidul-Wétan

5. layanan apa kita bisa nyedhiyani?
Katentuan Pangiriman Ditampa: FOB, CFR, CIF, EXW, FCA;
Mata uang Pembayaran Ditampa:USD,EUR;
Jinis Pembayaran Ditampa: T / T, L / C, Western Union, Awis;
Basa sing digunakake: Inggris, Cina


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan