handuk microfiber warna-warni kain cuci mobil, kain pembersih mobil

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Rincian cepet

Dianggo: Kendaraan Aplikasi: Furnitur
Bahan: Serat Mikro Kab Fitur lestari
Panggonan Asal: CN; HEB Jeneng merek: LEZE
Nomer Model: C24 warna: Customized

Kapabilitas Pasokan

Kapabilitas sumber: 1000000 Piece / Piece saben Sasi

Packaging & Pangiriman

Rincian Kemasan TAS PP lan KARTON
Pelabuhan TIANJIN XINGANG

Deskripsi Produk

Item .Detail.Deskripsi
.Nama produk .Anduk microfiber cuci mobil
.Ketebalan .25mm, 30mm, 50mm
.Disesuaikan .Sembarang wangun, sembarang ukuran khusus, lan karo kertas adhesive ditampa kanggo nggawe
.Paket .Kanthi tas plastik ing karton.
.Pangiriman.wektu .Babagan 15-20 dina sawise Duwe nampa celengan.
.MOQ .1000 pcs
.Detail packing .Minangka syarat sampeyan
.Tetembungane .1.Materi.,gaya.,warna,lan.spesifikasi.prodhuk.bisa.digawe.adhedhasar....syarat.

.2.Small.order.trima.

.3.OEM,ODM.uga.ditampa.

.4.Satemene.packing.details.based.on.the.actual.package.

.Panganggone .1. Kulawarga pribadi polishing, cutting.and buffing karo senyawa, polishes lan glazes;.2. Dianggo karo senyawa lan adaptor kanggo cepet.

Panganggone produk

HTB12Qu.XkyWBuNjy0Fp761ssXXat.png_

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan