andhuk pangatusan rambut

Katrangan singkat:

shijiazhuang leze dagang co., ltd dumunung ing provinsi shijiazhuang hebei-papan paling apik kanggo industri tekstil.Produk utama kita kalebu andhuk pawon, andhuk adus, bathrobes, kain reresik mobil, andhuk pasuryan, andhuk tangan, andhuk nggunakake saben dina, nalika utama kita pasar biasane ing Asia Kidul-Wétan, Eropah Kidul, Eropah Kulon, lan Amérika Kidul.Ana udakara 110 karyawan sing kerja ing pabrik kita bubar.


Detail Produk

Tag produk

Rincian cepet

Panggonan Asal: Hebei, China Jeneng merek: LEZE
Nomer Model: 202006-1 Bahan: Microfiber
Fitur: CEPAT-GARING Teknik: Dicelup polos
wangun: Babak Gunakake: Ngarep
Kelompok Umur: Remaja Dianggo: jedhing

Kapabilitas Pasokan

Kapabilitas sumber: 400 Karton / Karton saben Sasi

Packaging & Pangiriman

Rincian Kemasan OPP UTAWA PE, KARTON
Pelabuhan XINGANG

Lead Time

Jumlah (potongan) 1 - 20 > 20
Est.Wektu (dina) 10 Kanggo rembugan

Deskripsi Produk

H07e087931c6b460dbf9068ddbbbb1b7eV
Hf609ae49c980443e8a7ef91395f94096u.jpg_
H34a900f1a17c40589168f83b6d1ac321B.jpg_
Hdb031965a52a4e65a8a6ad8b099aa65aY.jpg_

Spesifikasi

item     
nilai
Cina
Hebei
202006-1
MICROFIBER
CEPAT-GARING
dicelup polos
lese
BABAK
OMAH
diwasa
Panganggone
jedhing
Tipe produk: Handuk Rambut
Bahan: Microfiber
ukuran: 25*60cm, 30*50cm, 25*30cm, 25*70cm
warna: Putih, Abu-abu, Ungu, Jambon, Biru, Kuning, Coklat, lsp
Bobot: 250gsm,300gsm,400gsm
Layanan OEM: ya wis
Kanggo Hotel & Klub: * logo khusus, pangukuran & desain gratis * rekomendasi profesional sing dijamin adhedhasar syarat
* layanan door-to-door opsional
Kanggo Pedagang & Importir: * jangkoan lengkap lan lengkap babagan biaya / sampel / produksi / pengiriman / aftersale
* karton kuwat karo polybag anti banyu kanggo multi-transaksi
* respon dijamin ing 24 jam
Kanggo Penjual Amazon & B2C: * MOQ cilik ing kain kasedhiya
* macem-macem pilihan ing kemasan khusus / pribadi / merek
* materi promosi kayata gambar, brosur, lsp

 

Packing & Pangiriman

H819336b14bd84ae1921239460b410fads.png_
H2633bc069f8f456fa0dbeb5b80ab936bV.png_

Profil Perusahaan

TB1s8WzDL9TBuNjy1zbXXXpepXa-750-426.png_
H2633bc069f8f456fa0dbeb5b80ab936bV.png_
H819336b14bd84ae1921239460b410fads.png_
H28ef5f9e1d43497cac5f5b85252b7199N.png_

shijiazhuang leze dagang co., ltd dumunung ing provinsi shijiazhuang hebei-papan paling apik kanggo industri tekstil.Produk utama kita kalebu andhuk pawon, andhuk adus, bathrobes, kain reresik mobil, andhuk pasuryan, andhuk tangan, andhuk nggunakake saben dina, nalika utama kita pasar biasane ing Asia Kidul-Wétan, Eropah Kidul, Eropah Kulon, lan Amérika Kidul.Ana udakara 110 karyawan sing kerja ing pabrik kita bubar.Kanthi kemampuan ngrancang lan ngembangake sing kuwat, kita bisa ngrancang miturut syarat sampeyan utawa ngasilake miturut desain sing diwenehake.

FAQ

1. sapa kita?
Kita adhedhasar ing Hebei, China, wiwit taun 2015, adol menyang Eropa Lor (11.21%), Asia Tenggara (10.42%), Eropa Kidul (10.05%), Eropa Kulon (9.03%), Amerika Kidul (8.76%), Pertengahan. Timur (8,44%), Amerika Tengah (8,16%), Asia Timur (8,08%), Asia Kidul (7,46%), Eropa Timur (4,26%), Amerika Utara (3,45%), Pasar Domestik (3,21%), Oceania ( 1,02%), Afrika (0,34%).Ana total 11-50 wong ing kantor kita.

2. carane kita bisa njamin kualitas?
Tansah sampel pra-produksi sadurunge produksi massal;
Tansah inspeksi pungkasan sadurunge dikirim;

3. apa sampeyan bisa tuku saka kita?
kain microfiber, produk pembersih microfiber, handuk terry serat mikro, produk microfiber, sarung tangan pembersih microfiber

4. kenapa sampeyan kudu tuku saka kita ora saka supplier liyane?
shijiazhuang leze dagang co., ltd dumunung ing provinsi shijiazhuang hebei-papan paling apik kanggo industri tekstil.Produk utama kita kalebu andhuk pawon, andhuk perlu, bathrobes, langsir lan saputangan, nalika pasar utama kita biasane ing Asia Kidul-Wétan

5. layanan apa kita bisa nyedhiyani?
Katentuan Pangiriman Ditampa: FOB, CFR, CIF, EXW, FCA;
Mata uang Pembayaran Ditampa:USD,EUR;
Jinis Pembayaran Ditampa: T / T, L / C, Western Union, Awis;
Basa sing digunakake: Inggris, Cina


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan