Kualitas tinggi Grosir bulu karang microfiber handuk pengering mobil

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Rincian cepet

Dianggo: MOBIL Aplikasi: MOBIL
Bahan: Microfiber Fitur: lestari
Panggonan Asal: CN; HEB Jeneng merek: LEZE
Nomer Model: C159 warna: Customized

Kapabilitas Pasokan

Kapabilitas sumber: 10000 Piece / Piece saben Minggu

Packaging & Pangiriman

Rincian Kemasan tas opp + karton
Pelabuhan Tianjin xingang
Lead Time 30 apa dina sawise celengan

Deskripsi Produk

HTB1ZFHRrGmWBuNjy1Xa760CbXXaV
HTB13rJDeN1YBuNjy1zc762NcXXal
HTB1GoFleQ9WBuNjSspe761z5VXap

Informasi Perusahaan

Shijiazhuang Leze Trading Co., Ltd.dumunung ing Distrik Qixi Shijiazhuang - kutha industri tekstil sing misuwur.Perusahaan kita entuk keuntungan transportasi gedhe saka G4 Expressway, huangshi Expressway, Railway lan Bandara Internasional Zhengding.

Perusahaan kita duwe teknologi paling maju lan peralatan produksi lan tim produksi profesional.We utamané gawé andhuk microfiber, andhuk kaendahan, andhuk reresik pasuryan, andhuk pantai lan andhuk cath, jinis amdny kanggo perkakas honme.Kita uga bisa ngasilake seri produk microfiber kanthi tekstur, spesifikasi, model lan warna sing beda-beda miturut syarat pelanggan.

Minangka asil saka pilihan ketat bahan nalika nggunakake pakaryan Manufaktur majeng, produk kita ngedol uga ing Jepang, Korea, Taiwan Area, Hong Kong, Asia Tenggara, Timur Tengah, Austria, Eropah, India, Afrika Kidul lan negara lan wilayah liyane.Produk kita wis menang reputasi apik saka pelanggan taun iki.

We regards kredit komersial lan kapentingan pelanggan minangka aspèk paling penting kita ing kerjasama lan Sincerely welcome pelanggan saka ngendi wae ing donya kanggo nggawe hubungan long-term karo kita.

Pameran

Kita rawuh ing macem-macem pameran, Cantonfair, East China Fair, lan akeh pameran ing luar negeri.

ing ngisor iki pameran paling anyar.

HTB1BWyIdmtYBeNjSspaq6yOOFXa4.jpg_
HTB19qVtdhGYBuNjy0Fnq6x5lpXaC.jpg_

Priksa produk

Anduk microfiber produk kita banget nyerep, nyerep kaping telu tinimbang sing tradisional.

ing ngisor iki tes:

HTB17nlbdkyWBuNjy0Fp761ssXXaf

Informasi Kontak

HTB1F70EaOMnBKNjSZFCq6x0KFXaR.jpg_

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan