HOT SALE kain pembersih microfiber

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Rincian cepet

Dianggo: Piranti Omah Aplikasi: Pawon
Bahan: Serat Mikro Kab Fitur: lestari
Panggonan Asal: CN; HEB Jeneng merek: LEZE
Nomer Model: C23 warna: Customized

Kapabilitas Pasokan

Kapabilitas sumber: 1000000 Piece / Piece saben Sasi

Ciri khas

1. panyerepan banyu dhuwur: panyerepan banyu 7 kaping saka kain katun padha.Serat superfine nggunakake teknologi petal oranye kanggo mbagi filamen dadi wolung kelopak, saengga area permukaan serat mundhak lan pori-pori ing kain mundhak.Kanthi bantuan saka efek wicking kapiler, efek panyerepan banyu wis meningkat, lan panyerepan banyu kanthi cepet lan pangatusan dadi ciri apik banget.

2. Daya decontamination kuwat: ing fineness saka Microfiber karo diameteripun saka 0.4um mung 1 / 10 saka sutra, lan bagean salib khusus bisa luwih èfèktif dijupuk partikel bledug minangka cilik minangka sawetara microns, karo decontamination ketok lan efek aman lenga. .

3. Ora unhairing: kekuatan dhuwur filamen tiron, ora gampang kanggo break, ing wektu sing padha, nggunakake cara nyulam nggoleki, ora drawing, ora mati ring, serat ora gampang kanggo tiba mati saka lumahing andhuk.

4. Umur dawa: amarga kekuatan dhuwur lan kateguhan sing kuwat, urip layanan serat superfine luwih saka 4 kaping andhuk biasa, sing tetep ora owah sawise dicuci bola-bali.Ing wektu sing padha, serat polimer ora bakal ngasilake hidrolisis protein kaya serat katun, lan sanajan ora garing ing udhara sawise digunakake, ora bakal dadi moldy lan bosok, saengga nduweni umur layanan sing dawa.

5. Gampang kanggo ngresiki: nalika andhuk biasa digunakake, utamané andhuk serat alam, bledug, grease lan rereget ing lumahing obyek sing arep dibusak langsung digunakke menyang serat.Sawise digunakake, padha tetep ing serat lan ora gampang dibusak.Sawise dangu, malah bakal harden lan ilang elastisitas, mengaruhi nggunakake.Andhuk serat superfine kanggo nresep rereget antarane serat (tinimbang nang serat), gegandhengan karo ukuran serat dhuwur lan Kapadhetan, supaya nduweni kapasitas adsorption kuwat.Sawise digunakake, bisa di resiki nganggo banyu resik utawa deterjen cilik.

6. Ora luntur: TF-215 lan agen dyeing liyane kanggo bahan serat superfine digunakake ing proses dyeing.Indeks retarding, migrasi, dispersi suhu dhuwur lan achromatism kabeh padha karo standar sing ketat kanggo ekspor menyang pasar internasional.Utamane, kaluwihan sing ora luntur nggawe dheweke bebas saka masalah dekolorisasi lan polusi nalika ngresiki permukaan artikel.

Packaging & Pangiriman

Rincian Kemasan TAS PP lan KARTON
Pelabuhan TIANJIN XINGANG
Lead Time: 30 HARI KERJA

Njaluk Rincian liyane

Njaluk Rincian liyane

Produk Utama
handuk mandi, handuk hotel, handuk micorfiber, handuk tangan, handuk pantai, handuk cuci, dll
Bahan Handuk
32s/2, 21s/2, 21s/1,16s, 14s, 10s, Poliester, serat Bambu, Kain Microfiber
Ukuran 30x30cm, 25x50cm, 34x75 cm, 70x140 cm, 90x180 cm, utawa kaya sing dikarepake
Bobot
katun: 180-800 GSM;microfiber: 170-400 GSM utawa kaya sing dikarepake
warna
Minangka kabutuhan sampeyan.Putih, Biru, Ijo, Jambon, lsp.
Logo ing Towel
1. Printed 2. Bordir 3. Jacquard 4. Embossed
Sampel
Kita bisa nyedhiyakake conto gratis, miturut praktik para panuku nanggung barang kasebut.
Syarat-syarat pembayaran

Deskripsi Produk

HTB1pUMeXoR1BeNjy0Fm7620wVXaA

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan