Kain pembersih microfiber kanggo pawon, industri lan mobil

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Rincian cepet

Dianggo: MOBIL Aplikasi: MOBIL
Bahan: Microfiber Fitur: lestari
Panggonan Asal: CN; HEB Jeneng merek: LEZE
Nomer Model: C134 warna: Customized

Kapabilitas Pasokan

Kapabilitas sumber: 20000000 Piece / Piece saben Minggu

Packaging & Pangiriman

Rincian Kemasan tas opp + karton
Pelabuhan Tianjin xingang
Lead Time 20 apa dina sawise celengan

Deskripsi Produk

HTB1ZFHRrGmWBuNjy1Xa760CbXXaV
HTB1SpaqrMaTBuNjSszf760gfpXaG

Packing & Pengiriman

Kita bisa nyedhiyakake produk miturut panjalukan pelanggan. kayata tas OPP, karton kanthi ukuran sing beda-beda, lan jinis paket liyane sing dibutuhake pelanggan.

Packing:

HTB1VoWWXgaTBuNjSszf760gfpXao.png_

Pangiriman:

HTB1VyuZXeOSBuNjy0Fd762DnVXaM.png_

Informasi Perusahaan

Shijiazhuang Leze Trading Co., Ltd.dumunung ing Distrik Qixi Shijiazhuang - kutha industri tekstil sing misuwur.Perusahaan kita entuk keuntungan transportasi gedhe saka G4 Expressway, huangshi Expressway, Railway lan Bandara Internasional Zhengding.

Perusahaan kita duwe teknologi paling maju lan peralatan produksi lan tim produksi profesional.We utamané gawé andhuk microfiber, andhuk kaendahan, andhuk reresik pasuryan, andhuk pantai lan andhuk cath, jinis amdny kanggo perkakas honme.Kita uga bisa ngasilake seri produk microfiber kanthi tekstur, spesifikasi, model lan warna sing beda-beda miturut syarat pelanggan.

Minangka asil saka pilihan ketat bahan nalika nggunakake pakaryan Manufaktur majeng, produk kita ngedol uga ing Jepang, Korea, Taiwan Area, Hong Kong, Asia Tenggara, Timur Tengah, Austria, Eropah, India, Afrika Kidul lan negara lan wilayah liyane.Produk kita wis menang reputasi apik saka pelanggan taun iki.

We regards kredit komersial lan kapentingan pelanggan minangka aspèk paling penting kita ing kerjasama lan Sincerely welcome pelanggan saka ngendi wae ing donya kanggo nggawe hubungan long-term karo kita.

FAQ

Q1: Apa sampeyan produsen utawa perusahaan dagang?

Perusahaan kita wis dibangun meh 10 taun, kita produsen microfiber profesional.

Q2: Apa sampeyan nampa OEM?

Ya, mesthi, sampeyan bisa ngirim desain utawa sampel utawa foto, kita bisa nindakake miturut panjalukan rinci.

Q3: Apa sampeyan nampa pesenan sampel?

Mesthi wae, sampeyan bisa nggawe pesenan sampel kanggo mriksa kualitas lan layanan.

Q4: Apa sampeyan nawakake sampel gratis?

Ya, kita nindakake. miturut peran perusahaan kita, kita nyedhiyakake sampel gratis, nanging biaya pengiriman kudu dibayar dening perusahaan sing dihormati.

Pameran

Kita rawuh ing macem-macem pameran, Cantonfair, East China Fair, lan akeh pameran ing luar negeri.

ing ngisor iki pameran paling anyar.

HTB1BWyIdmtYBeNjSspaq6yOOFXa4.jpg_
HTB19qVtdhGYBuNjy0Fnq6x5lpXaC.jpg_

Pameran

HTB1F70EaOMnBKNjSZFCq6x0KFXaR.jpg_

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan