kain pembersih microfiber

Katrangan singkat:

Bisa dicuci 80 Polyester 20 Polyamide Microfiber Towel Quick Dry Hair Towel – Beli 80 Polyester 20 Polyamide Microfiber Towel, Microfiber Hair Towel, Quick Dry Towel Microfiber Product on Alibaba.com


Detail Produk

Tag produk

Rincian cepet

Panggonan Asal: CN; HEB Jeneng merek: LEZE
Nomer Model: C22 Bahan: Kain Microfiber Kab
Fitur: CEPAT-GARING Teknik: Tenun
wangun: kothak Gunakake: Olahraga, Olahraga, Olahraga, Olahraga, Olahraga, Olahraga, Olahraga
ukuran: 40*40cm pola: Dicelup polos
Kelompok Umur: diwasa Jinis Handuk Rambut
Gaya Plain warna: Ijo

Kapabilitas Pasokan

Kapabilitas sumber: 200000 Piece / Piece saben Sasi

Packaging & Pangiriman

Rincian Kemasan OPP tas lan karton
Pelabuhan Tianjin xingang
Lead Time 30 dina kerja

Bisa dicuci 80 Polyester 20 Polyamide Microfiber Towel Cepet Kering Handuk Rambut - Tuku 80 Polyester 20 Polyamide Microfiber Towel, Microfiber Hair Towel, Quick Dry Towel Microfiber Product on Alibaba.com

Super absorbent:serat superfine adopts teknologi petal oranye kanggo dibagi filamen dadi wolung petals, supaya minangka kanggo nambah area lumahing serat, nambah pori ing kain, lan nambah efek panyerepan banyu karo bantuan saka kapiler wicking efek.Penyerapan banyu sing cepet lan pangatusan dadi ciri sing luar biasa.

Detergensi kuwat:diameteripun 0,4 μ The fineness saka microfiber mung 1 / 10 saka sutra nyata, lan bagean salib khusus bisa èfèktif dijupuk partikel bledug minangka cilik minangka sawetara microns, lan efek saka decontamination lan degreasing ketok banget.

Ora unhairing:filamen sintetik kekuatan dhuwur, ora gampang kanggo break, ing wektu sing padha, nggunakake tenun nggoleki, ora drawing, andhuk microfiber dienggo, ora unhairing lan kedadean fading.Iku banget alus ing tenun, lan duwe filamen sintetik banget kuwat, supaya ora katon fenomena shedding filamen.Kajaba iku, ing proses dyeing, andhuk serat superfine kudu strictly tundhuk karo standar kasebut lan nggunakake dye unggul, supaya pelanggan ora luntur nalika nggunakake.

Wektu nggunakake andhuk serat superfine luwih dawa tinimbang andhuk biasa, lan materi serat nduweni kekuatan lan kateguhan sing luwih dhuwur tinimbang andhuk biasa, saengga wektu panggunaan uga luwih suwe.Ing wektu sing padha, serat polimer ing jerone ora bakal dihidrolisis, supaya ora deform sawise dicuci, lan sanajan ora garing ing srengenge, ora bakal ngasilake rasa jamur sing ora nyenengake.

Deskripsi Produk

Bisa dicuci 80 polyester 20 polyamide microfiber andhuk cepet garing rambute

jeneng Bisa dicuci 80 polyester 20 polyamide microfiber andhuk cepet garing rambute
Bahan Microfiber
Ukuran 40 * 40cm utawa ukuran selaras
Bobot 110g / 385g utawa bobot khusus
werna-werna 10 werna
Fitur warni, kosong, anget lan alus, cocok kanggo adus lan lelungan
Panganggone sampurna kanggo omah, hotel, lelungan lan hadiah lan liya-liyane
MOQ Barang Spot: 200PCS / Handuk khusus: 5000PCS
Layanan OEM ODM Ya, kita produsen OEM lan ODM

Gambar rinci

Andhuk microfiber nduweni daya serap sing apik.Ora gampang golek depilasi.Iku awet lan gampang kanggo wisuh.Andhuk microfiber uga bisa digunakake minangka andhuk teh, andhuk olahraga, andhuk ngumbah, andhuk pawon, andhuk mobil, andhuk pet, etc.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan