Handuk pengering rambut microfiber

  • hair drying towel

    andhuk pangatusan rambut

    shijiazhuang leze dagang co., ltd dumunung ing provinsi shijiazhuang hebei-papan paling apik kanggo industri tekstil.Produk utama kita kalebu andhuk pawon, andhuk adus, bathrobes, kain reresik mobil, andhuk pasuryan, andhuk tangan, andhuk nggunakake saben dina, nalika utama kita pasar biasane ing Asia Kidul-Wétan, Eropah Kidul, Eropah Kulon, lan Amérika Kidul.Ana udakara 110 karyawan sing kerja ing pabrik kita bubar.

  • Custom print 100% polyester microfiber round beach towel

    Custom print 100% polyester microfiber babak andhuk pantai

    Panggonan Asal: Hebei, China

    Jeneng merek: LEZE

    Nomer Model: 005-1

    Bahan: Kain Microfiber, 100% Polyester, Microfiber

    Fitur: Dikompres, Disposable, CEPAT-KERING, super lembut

    Teknik : Tenun

    Sertifikasi: liyane