kain microfiber terry

Katrangan singkat:

Andhuk microfiber nduweni daya serap sing apik.Ora gampang golek depilasi.Iku awet lan gampang kanggo wisuh.Andhuk microfiber uga bisa digunakake minangka andhuk teh, andhuk olahraga, andhuk ngumbah, andhuk pawon, andhuk mobil, andhuk pet, etc.


Detail Produk

Tag produk

Rincian cepet

warna: Ijo bobot: 104
packing: tas opp + karton logo lan desain: disesuaikan

Kapabilitas Pasokan

Kapabilitas sumber: 1000000 Piece / Piece saben Sasi

Packaging & Pangiriman

Rincian Kemasan TAS PP lan KARTON
Pelabuhan TIANJIN XINGANG

Deskripsi Produk

Bisa dicuci 80 polyester 20 polyamide microfiber andhuk cepet garing rambute

jeneng Bisa dicuci 80 polyester 20 polyamide microfiber andhuk cepet garing rambute
Bahan Microfiber
Ukuran 40 * 40cm utawa ukuran selaras
Bobot 104g utawa bobot selaras
werna-werna 23 werna
Fitur warni, kosong, anget lan alus, cocok kanggo adus lan lelungan
Panganggone sampurna kanggo omah, hotel, lelungan lan hadiah lan liya-liyane
MOQ Barang Spot: 200PCS / Handuk khusus: 5000PCS
Layanan OEM ODM Ya, kita produsen OEM lan ODM

Gambar rinci

Andhuk microfiber nduweni daya serap sing apik.Ora gampang golek depilasi.Iku awet lan gampang kanggo wisuh.Andhuk microfiber uga bisa digunakake minangka andhuk teh, andhuk olahraga, andhuk ngumbah, andhuk pawon, andhuk mobil, andhuk pet, etc.

Packing & Pengiriman

HTB1VoWWXgaTBuNjSszf760gfpXao.png_
HTB1VyuZXeOSBuNjy0Fd762DnVXaM.png_

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan