Handuk Microfiber Kab

  • Custom Thicken and Edgeless microfiber car cleaning cloth wash towel

    Custom Thicken lan Edgeless handuk cuci mobil reresik mobil microfiber

    Shijiazhuang Leze Trading Co., Ltd. dumunung ing Distrik Qixi Shijiazhuang - kutha industri tekstil sing misuwur.Perusahaan kita entuk keuntungan transportasi gedhe saka G4 Expressway, huangshi Expressway, Railway lan Bandara Internasional Zhengding.

  • edgeless microfiber pu coated car wiping cloth with customized specifications

    edgeless microfiber pu ditutupi mobil wiping kain karo specifications selaras

    Rincian Cepet Panggunaan: Pawon Aplikasi: Bahan Pawon: Microfiber Fitur: Panggonan Asal Sustainable: CN; Jeneng Merek HEB: LEZE Nomer Model: C45 Werna: Kapabilitas Pasokan Kustom Kemampuan Pasokan: 1000000 Piece / Piece saben Wulan Kemasan & Pengiriman Rincian Kemasan Tas OPP + Karton Port TIANJIN XINGANG Lead Time: 30 dina kerja sawise celengan Fitur: panyerepan banyu dhuwur lan detergensi.alus lan gampang ngumbah.macem-macem fungsi kalebu panyerepan, ngresiki ...
  • HAND TOWEl

    Anduk TANGAN

    Rincian Cepet Panggonan Asal: CN;HEB Jeneng Merek: LEZE Nomer Model: 001 Bahan: Microfiber Kain Fitur: CEPAT-KERING Teknik: Woven Tenun: Persegi Panjang Gunakake: Hadiah, Hadiah, Hadiah, Hadiah, Hadiah Pola: Dicelup Polos Gaya: Stripe Tipe: FACE TOWEL Kelompok Umur: Dewasa Desain: Ditawakake Desain Logo: Keperluan Tuku Kemampuan Pasokan Kemampuan Pasokan: 400 Karton/Karton saben Wulan Rincian Kemasan & Pangiriman OPP UTAWA PE, CARTON Port XINGANG Lead Time: Quant...
  • custom printed microfiber towel

    handuk microfiber sing dicithak khusus

    Shijiazhuang Leze Trading Co., Ltd. dumunung ing Distrik Qixi Shijiazhuang - kutha industri tekstil sing misuwur.Perusahaan kita entuk keuntungan transportasi gedhe saka G4 Expressway, huangshi Expressway, Railway lan Bandara Internasional Zhengding.

  • Microfiber Glass Cleaning Cloths /Quickly and Easily Clean Windows & Mirrors Without Chemica

    Kain Pembersih Kaca Microfiber / Jendela & Cermin Cepet lan Gampang Ngresiki Tanpa Kimia

    shijiazhuang leze dagang co., ltd dumunung ing provinsi shijiazhuang hebei-papan paling apik kanggo industri tekstil.Produk utama kita kalebu andhuk pawon, andhuk adus, bathrobes, kain reresik mobil, andhuk pasuryan, andhuk tangan, andhuk nggunakake saben dina, nalika utama kita pasar biasane ing Asia Kidul-Wétan, Eropah Kidul, Eropah Kulon, lan Amérika Kidul.Ana udakara 110 karyawan sing kerja ing pabrik kita bubar.

  • Custom print 100% polyester microfiber round beach towel

    Custom print 100% polyester microfiber babak andhuk pantai

    Panggonan Asal: Hebei, China

    Jeneng merek: LEZE

    Nomer Model: 005-1

    Bahan: Kain Microfiber, 100% Polyester, Microfiber

    Fitur: Dikompres, Disposable, CEPAT-KERING, super lembut

    Teknik : Tenun

    Sertifikasi: liyane

  • Microfiber soft face towel

    Microfiber handuk alus kanggo pasuryan

    shijiazhuang leze dagang co., ltd dumunung ing provinsi shijiazhuang hebei-papan paling apik kanggo industri tekstil.Produk utama kita kalebu andhuk pawon, andhuk adus, bathrobes, kain reresik mobil, andhuk pasuryan, andhuk tangan, andhuk nggunakake saben dina, nalika utama kita pasar biasane ing Asia Kidul-Wétan, Eropah Kidul, Eropah Kulon, lan Amérika Kidul.

  • High quality Wholesale coral fleece microfiber towel car drying towel

    Kualitas tinggi Grosir bulu karang microfiber handuk pengering mobil

    Rincian Cepet Dianggo: Aplikasi MOBIL: Bahan MOBIL: Microfiber Fitur: Panggonan Asal sing Sustainable: CN; Jeneng Merek HEB: Nomer Model LEZE: C159 Warna: Kemampuan Pasokan Kustom Kemampuan Pasokan: 10000 Potongan / Potongan saben Minggu Pembungkus & Pengiriman Rincian Kemasan tas opp + karton Port Tianjin xingang Lead Time 30 apa dina sawise celengan Shijiazhuang Leze Trading Co., Ltd. dumunung ing Qixi District Shijiazhuang - kutha industri tekstil misuwur.kita...
  • 2018 Waffle Microfiber Golf Towel,Print or Solid

    2018 Waffle Microfiber Golf Towel, Print utawa Solid

    Kita bisa nyedhiyakake produk miturut panjalukan pelanggan. kayata tas OPP, karton kanthi ukuran sing beda-beda, lan jinis paket liyane sing dibutuhake pelanggan.