Kabar

  • Wektu kirim: Jun-07-2021

    Apa Microfiber Digawe saka?Microfiber minangka serat sintetik sing kasusun saka poliester lan poliamida.Polyester Sejatine jenis plastik, lan polyamide iku jeneng apik kanggo nilon.Serat wis dipérang dadi untaian sing apik banget sing keropos lan cepet garing.Poliester nyedhiyakake ...Waca liyane»

  • Wektu kirim: Jul-09-2020

    Microfibers nyata: Nalika sampeyan ndemek, serat kasebut kepincut dening listrik statis awak, sing nggawe sampeyan rumangsa yen sampeyan ndemek Iku khayalan yen tangan sampeyan kasar.Palsu ora, tutul iku lunyu, hard kroso!1. Tutul tangan.Microfiber kualitas apik rasane ...Waca liyane»

  • Wektu kirim: Jun-03-2019

    1. Deleng ing garis.Kanthi mbandhingake kulit microfiber sing beda karo garis sing padha, sampeyan bakal nemokake manawa garis kulit microfiber sing berkualitas luwih cetha, lan lapisan permukaan nduweni rasa kulit sing kuwat, dene kulit microfiber sing inferior ora mung duwe garis kasar nanging uga duwe ...Waca liyane»