Produk

  • Custom Thicken and Edgeless microfiber car cleaning cloth wash towel

    Custom Thicken lan Edgeless handuk cuci mobil reresik mobil microfiber

    Shijiazhuang Leze Trading Co., Ltd. dumunung ing Distrik Qixi Shijiazhuang - kutha industri tekstil sing misuwur.Perusahaan kita entuk keuntungan transportasi gedhe saka G4 Expressway, huangshi Expressway, Railway lan Bandara Internasional Zhengding.

  • Wholesale 40×40 Super Microfiber microfibre Cleaning Cloth for car

    Grosir 40 × 40 Super Microfiber microfiber Cleaning Kain kanggo mobil

    panyerepan banyu dhuwur lan detergensi.
    alus lan gampang ngumbah.
    macem-macem fungsi induding panyerepan, reresik lan polishing, nggunakake garing lan udan.

  • edgeless microfiber pu coated car wiping cloth with customized specifications

    edgeless microfiber pu ditutupi mobil wiping kain karo specifications selaras

    Rincian Cepet Panggunaan: Pawon Aplikasi: Bahan Pawon: Microfiber Fitur: Panggonan Asal Sustainable: CN; Jeneng Merek HEB: LEZE Nomer Model: C45 Werna: Kapabilitas Pasokan Kustom Kemampuan Pasokan: 1000000 Piece / Piece saben Wulan Kemasan & Pengiriman Rincian Kemasan Tas OPP + Karton Port TIANJIN XINGANG Lead Time: 30 dina kerja sawise celengan Fitur: panyerepan banyu dhuwur lan detergensi.alus lan gampang ngumbah.macem-macem fungsi kalebu panyerepan, ngresiki ...
  • microfiber cleaning cloth

    kain pembersih microfiber

    Bisa dicuci 80 Polyester 20 Polyamide Microfiber Towel Quick Dry Hair Towel – Beli 80 Polyester 20 Polyamide Microfiber Towel, Microfiber Hair Towel, Quick Dry Towel Microfiber Product on Alibaba.com

  • HAND TOWEl

    Anduk TANGAN

    Rincian Cepet Panggonan Asal: CN;HEB Jeneng Merek: LEZE Nomer Model: 001 Bahan: Microfiber Kain Fitur: CEPAT-KERING Teknik: Woven Tenun: Persegi Panjang Gunakake: Hadiah, Hadiah, Hadiah, Hadiah, Hadiah Pola: Dicelup Polos Gaya: Stripe Tipe: FACE TOWEL Kelompok Umur: Dewasa Desain: Ditawakake Desain Logo: Keperluan Tuku Kemampuan Pasokan Kemampuan Pasokan: 400 Karton/Karton saben Wulan Rincian Kemasan & Pangiriman OPP UTAWA PE, CARTON Port XINGANG Lead Time: Quant...
  • custom printed microfiber towel

    handuk microfiber sing dicithak khusus

    Shijiazhuang Leze Trading Co., Ltd. dumunung ing Distrik Qixi Shijiazhuang - kutha industri tekstil sing misuwur.Perusahaan kita entuk keuntungan transportasi gedhe saka G4 Expressway, huangshi Expressway, Railway lan Bandara Internasional Zhengding.

  • Car cleaning Microfiber Cloth custom print microfiber cleaning cloth

    Reresik mobil Kain Microfiber cetak khusus kain pembersih microfiber

    Pabrik nawakake kain reresik microfiber kain microfiber kanggo reresik

  • Microfiber Glass Cleaning Cloths /Quickly and Easily Clean Windows & Mirrors Without Chemica

    Kain Pembersih Kaca Microfiber / Jendela & Cermin Cepet lan Gampang Ngresiki Tanpa Kimia

    shijiazhuang leze dagang co., ltd dumunung ing provinsi shijiazhuang hebei-papan paling apik kanggo industri tekstil.Produk utama kita kalebu andhuk pawon, andhuk adus, bathrobes, kain reresik mobil, andhuk pasuryan, andhuk tangan, andhuk nggunakake saben dina, nalika utama kita pasar biasane ing Asia Kidul-Wétan, Eropah Kidul, Eropah Kulon, lan Amérika Kidul.Ana udakara 110 karyawan sing kerja ing pabrik kita bubar.

  • baby soft microfiber hooded towel

    handuk microfiber alus kanggo bayi

    shijiazhuang leze dagang co., ltd dumunung ing provinsi shijiazhuang hebei-papan paling apik kanggo industri tekstil.Produk utama kita kalebu andhuk pawon, andhuk adus, bathrobes, kain reresik mobil, andhuk pasuryan, andhuk tangan, andhuk nggunakake saben dina, nalika utama kita pasar biasane ing Asia Kidul-Wétan, Eropah Kidul, Eropah Kulon, lan Amérika Kidul.

  • baby microfiber hooded towel

    handuk microfiber hooded bayi

    Rincian Cepet Panggonan Asal: Hebei, China Jeneng Merek: LEZE Nomer Model: 005-2 Bahan: Microfiber, Mewah 80% Poliester 20% Poliamida Fitur: Anak-Bukti, Kompresi, CEPAT-KERING Wangun: persegi panjang Gunakake: Pola Pantai: Kewan Kelompok Umur Cetak: Warna Remaja: Jambon Technics: rajutan rajutan Kapabilitas Pasokan Kemampuan: 400 Karton/Karton saben Wulan Kemasan & Pengiriman Rincian Kemasan OPP UTAWA PE ,CARTON Port XINGANG Lead Time Quantity(Pieces) 1 - 20 >2...
  • hair drying towel

    andhuk pangatusan rambut

    shijiazhuang leze dagang co., ltd dumunung ing provinsi shijiazhuang hebei-papan paling apik kanggo industri tekstil.Produk utama kita kalebu andhuk pawon, andhuk adus, bathrobes, kain reresik mobil, andhuk pasuryan, andhuk tangan, andhuk nggunakake saben dina, nalika utama kita pasar biasane ing Asia Kidul-Wétan, Eropah Kidul, Eropah Kulon, lan Amérika Kidul.Ana udakara 110 karyawan sing kerja ing pabrik kita bubar.

  • Quickly and Easily Clean Windows & Mirrors Without Chemica

    Cepet lan Gampang Ngresiki Windows & Mirror Tanpa Chemica

    Bobot Barang: 41.6

    Pembeli komersial:Belanja TV, Department Store, Super Market, Toko Diskon, Toko E-commerce, Toko Hadiah

    wusana: Hadiah Bisnis, Pensiun

    preian:Taun Anyar Cina, Natal, Taun Anyar, Thanksgiving

    mangsa:Kabeh-Musim

    Ruang Ruang: Pawon, Kamar Mandi, Kamar Tidur, Ruang Makan, Urip

123Sabanjure >>> Kaca 1 / 3