Ora dikelompokake

  • HOT SALE Microfiber kitchen cleaning cloth wholesale,custom print cleaning cloth in roll,HT print cleaning cloth factory

    HOT SALE Kain pembersih dapur microfiber grosir, kain pembersih cetak kustom dalam gulungan, pabrik kain pembersih cetak HT

    Jeneng produk: Handuk pawon Microfiber Panggonan Asal: Hebei, China Jeneng Merek: LEZE Bahan: Microfiber Fitur: Disposable, CEPAT-KERING Teknik: Sertifikasi Tenun: laporan tes interteck Bentuk: Guna Kotak: Klompok Umur Omah: Kabeh Musim Grup: Kabeh- Ruang Ruang Musim: Ukuran Ruangan Laundry: 40x40cm, Logo: Kartu header pribadi / label MOQ: 1000pcs Kauntungan: Ramah Lingkungan Lembut Nyaman Packing: Disesuaikan Packing Wektu sampel: 1-3 Dina Penyerapan banyu: Komposisi Superstrong: 80% poliester + 20% Unit penjualan poliamida...
  • colorful microfiber towel car wash cloth, car cleaning cloth

    handuk microfiber warna-warni kain cuci mobil, kain pembersih mobil

    Rincian Cepet Panggunaan: Aplikasi Kendaraan: Bahan Furnitur: Fitur Serat Mikro Panggonan Asal: CN;HEB Jeneng Merek: LEZE Nomer Model: C24 Warna: Kemampuan Pasokan Kustom Kemampuan Pasokan: 1000000 Piece / Piece saben Wulan Kemasan & Pengiriman Rincian Kemasan PP BAGS LAN CARTON Port TIANJIN XINGANG Item .Detail.Deskripsi .Nama produk .Handuk microfiber cuci mobil .Ketebalan .25mm, 30mm, 50mm .Customized .Sembarang wangun,ukuran khusus,lan karo ...
  • Microfiber cleaning cloth for kitchen,industrial and car

    Kain pembersih microfiber kanggo pawon, industri lan mobil

    Rincian Cepet Dianggo: Aplikasi MOBIL: Bahan MOBIL: Microfiber Fitur: Panggonan Asal sing Sustainable: CN; Jeneng Merek HEB: Nomer Model LEZE: C134 Warna: Kemampuan Pasokan sing Disesuaikan Kemampuan Pasokan: 20000000 Potongan / Potongan saben Minggu Rincian Kemasan & Pengiriman Rincian Kemasan tas opp + karton Port Tianjin xingang Lead Time 20 dina kerja sawise celengan Kita bisa nyuplai produk miturut panjalukan customer.kayata tas OPP, karton kanthi ukuran sing beda-beda, lan k...
  • High quality 40*40cm 360gsm quick-dry microfiber cleaning cloth/ Car Cleaning Cloth / microfiber towel car washing

    Kualitas tinggi 40*40 cm 360gsm kain pembersih microfiber cepat kering/Kain Pembersih Mobil/handuk microfiber cuci mobil

    Rincian Cepet Dianggo: Aplikasi Kendaraan: Bahan MOBIL: Serat Mikro Fitur: Panggonan Asal: CN;HEB Jeneng Merek LEZE Nomer Model: C005 Werna: Kapabilitas Pasokan Kustom Kemampuan Pasokan: 1000000 Potongan / Potongan saben Wulan Kemasan & Pengiriman Rincian Kemasan PP BAGS Kanthi CARTON Port TIANJIN XINGANG Lead Time 30 HARI KERJA OEM TOWELS karo kabeh syarat sampeyan.a.Warna Cepet, gampang diresiki, gampang mbilas properti b.Daya serap lenga dhuwur c.Tahan panas d...
  • Home Use and Knitted Technics microfiber towel

    Home Use lan Knitted Technics microfiber andhuk

    Rincian Cepet Panggunaan: Piranti Omah Aplikasi: Bahan Pawon: Microfiber Fitur: Asal-Usul Asal: CN;HEB Jeneng Merek: LEZE Nomer Model: C140 Werna: Kapabilitas Pasokan Khusus Kemampuan Pasokan: 10000 Potongan / Potongan saben Minggu Rincian Kemasan & Pangiriman opp tas + karton Port Tianjin xingang Lead Time 20 apa dina sawise celengan Shijiazhuang Leze Trading Co., Ltd. dumunung ing Qixi District Shijiazhuang - a texti misuwur ...
  • Hot sale 80%polyester and 20%polyamide microfiber cleaning cloth

    Hot sale 80% polyester lan 20% polyamide kain pembersih microfiber

    kain microfiber gampang kanggo ngresiki ing omah lan nduweni kemampuan panyerepan sing kuwat

  • 2018 Waffle Microfiber Golf Towel,Print or Solid

    2018 Waffle Microfiber Golf Towel, Print utawa Solid

    Kita bisa nyedhiyakake produk miturut panjalukan pelanggan. kayata tas OPP, karton kanthi ukuran sing beda-beda, lan jinis paket liyane sing dibutuhake pelanggan.

  • Super absorbent Colorful Custom Print Microfiber Cleaning Cloth

    Super absorbent Colorful Custom Print Microfiber Cleaning Kain

    Rincian Cepet Panggonan Asal: CN;HEB Jeneng Merek: LEZE Nomer Model: C16 Bahan: Microfiber Kain Fitur: CEPAT-KERING, CEPAT-KERING Teknik: Rajutan Bentuk: Square Gunakake: Olahraga, Olahraga, Olahraga, Olahraga, Olahraga, Olahraga, Ukuran Olahraga: Pola Ukuran Disesuaikan: Dicelup Polos Kelompok Umur: Dewasa Tipe: Handuk Mandi Gaya: Warna Polos: Kapabilitas Pasokan Warna Disesuaikan Kemampuan Pasokan: 1000000 Potongan / Potongan saben Wulan Kemasan & Pengiriman Rincian Kemasan OPP BAGS AND CARTON Port T...
  • HOT SALE Microfiber cleaning cloth

    HOT SALE kain pembersih microfiber

    Rincian Cepet Dianggo: Home Appliance Aplikasi: Kitchen Material: Micro Fiber Fitur: Sustainable Panggonan Asal: CN;HEB Brand Name: LEZE Nomer Model: C23 Werna: Customized Kapabilitas Pasokan Kemampuan: 1000000 Piece / Piece saben Wulan Karakteristik 1. Banyu dhuwur panyerepan: panyerepan banyu 7 kaping saka kain katun padha.Serat superfine nggunakake teknologi petal oranye kanggo mbagi filamen dadi wolung kelopak, supaya area permukaan serat mundhak lan ...
  • absorbent microfiber cloth for car cleaning buffing detailing wash

    kain microfiber absorbent kanggo reresik mobil buffing rincian ngumbah

    Rincian Cepet Panggunaan: Kendaraan Aplikasi: CLEANING MOBIL Bahan: Microfiber Fitur: Panggonan Sustainable Asal: CN;HEB Jeneng merek: LEZE Nomer Model: C17 CLOLOR: MANY COULOURS UTAWA CUSTOMIZED Kemampuan Supply Kemampuan Supply: 1000000 Piece / Piece saben Wulan Packaging & Delivery Rincian Kemasan Tas pe karo karton Port Tianjin xingang Lead Time 30 dina kerja Bahan 80 polyester 20 polyamide microfiber Ukuran 40 * 40cm, utawa bisa kaya ...
  • Wholesale 40×40 Super Microfiber microfibre Cleaning Cloth for car

    Grosir 40 × 40 Super Microfiber microfiber Cleaning Kain kanggo mobil

    panyerepan banyu dhuwur lan detergensi.
    alus lan gampang ngumbah.
    macem-macem fungsi induding panyerepan, reresik lan polishing, nggunakake garing lan udan.

  • High Absorbent Cleaning Microfiber Cloth

    Kain Microfiber Pembersih Dhuwur Absorbent

    Microfiber nggunakake teknik oranye-diantrekake kanggo dibagi filamen dadi wolung, bagean salib microfiber katon kaya bintang ing magnification, bagean salib iki nambah area lumahing lan porositas microfiber.so andhuk microfiber duwe panyerepan banyu luwih apik lan cepet. karakteristik pangatusan saka andhuk liyane.

12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2