Grosir Cleaning Fishscale Kaca Kain Microfiber Diamond Cleaning Kain

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Rincian cepet

Panggonan Asal: CN; HEB Jeneng merek: LEZE
Nomer Model: C009 Bahan: Kain Microfiber Kab
Fitur: CEPAT-GARING, CEPAT-GARING Teknik: Tenun
wangun: kothak Gunakake: Olahraga, Olahraga, Olahraga, Olahraga, Olahraga, Olahraga, Olahraga
ukuran: Ukuran Customized pola: Dicelup polos
Kelompok Umur: diwasa Tipe: Set Handuk
Gaya: Plain warna: Warna sing disesuaikan

Kapabilitas Pasokan

Kapabilitas sumber: 1000000 Piece / Piece saben Sasi

Packaging & Pangiriman

Rincian Kemasan TAS PP lan KARTON
Pelabuhan TIANJIN XINGANG
Lead Time: 30 HARI KERJA

Jeneng produk

Handuk pembersih microfiber
Gaya
Plain
warna
Jambon, Biru, Ijo, Ungu lan sapanunggalane
Aplikasi
Athroom mobil, Pawon, Lantai, Furnitur, Kaca, Meja, etc
Ukuran
45*60cm
Teknik
rajutan
Bobot
200-400gsm
Jeneng merek
HONYSON
Panganggone
Multi-purpose
Panggonan Asal
Hebei, China (Daratan)
Fitur
Cepet garing, entheng, Ora ana pilling, Alus, nyerep banget
MOQ
100 Pcs
Nomer Model
HYS-P
wangun
Square utawa selaras
Layanan OEM ODM
Ditampa
Pelabuhan
Pelabuhan Tianjin/Xingang

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan